Edellisen bloggauksen lukija saattaisi udella, että mitäköhän kaikkea tuon siunatun keskiviikon jälkeen tapahtuikaan.

Kerron!

10.1. To
Pidin vaeltajakokouksen. Siinä arvottiin kaikkea jännää ja polteltiin säikeitä kolmen stidiaskin verran. Ainakin kavereilla oli hauskaa, jolla on tarkoitus.
11.1. Pe
Lähdin johtajapäiville. Sytytin saunan kiehisillä, joihin olin jopa osin tyytyväinen. Pelasin Orbiter-avaruussimulaattoria Santerin kanssa. Söin, saunoin, paistoin lettuja tovereille.
12.1. La
Pidin esityksen ja keskustelutuokion partion arvoista sekä siihen liittyvän toimintasuunnitelmien suunnittelun. Pena opetti merirosvosilmälapun merkityksen Pirates of the Caribbean III:n (laimeahko) jälkeen. Santeri ja minä, voitimme yösuunnistuksen! Suunnistus oli ihmeellistä, haastavaa, miellyttävää. Saunoin.
13.1. Su
Tiskasin ja karkasin kirjoittamaan esseetä. Sitä kirjoitinkin, vaan en tarpeeksi.
14.1. Ma
Yliopisto alkoi. Kaikki tuntuu niin kivalta ainakin vielä. Kreikka, systemaattinen teologia, merihistoria, josta innostuin aivan kuperkeikkamaisesti.
15.1. Ti
Kahdeksalta aloin kuunnella luennoitsijaa, joka oikeastaan on saarnaaja Frater Annala. Kaljuuntunutkin tonsuurimaisesti, ja parta kuin Poverellolla maalauksissa. Nenäkin täsmää; stigmoja vain en löytänyt. Ymmärsin tänä päivänä konstruktiivisen teologian ehdon, joka maanantaina tuntui oudolta: uskon. Kuuntelin Tieteidentalolla luentoa Itämeren hylyistä virne naamalla!
16.1. Ke
Kuuntelin nurkasta Miikka Ruokasen systeemejä kannettava ensi kertaa luennolla. Pyörin, ja opin Seppo Heikkiseltä linguaa latinaa.
17.1. To
Skippasin luennot merihissaa lukuun ottamatta (ja kuinka voisin olla pitämättä rakasta vaeltajakokousta - tänään toiminnan suunnittelua), koska luin latinaa, ja se menikin sitten puoli kahteen.
18.1. Pe
Latinan tentti meni aika hyvin. Luin vain fugâvêrunt fugâvissent, ja niin erant muuttui essentiksi. Ostin takin ja piirsin tiedekunnalleni huivin. Päätin univelan varjolla olla menemättä Revontuli-retkelle perjantaina. Kävin tosin Ukossa, mutta olin edes jotenkin aikaisin kotona, toisin kuin jos olisin lähtenyt KY:n yöhön Veikon synttäreitä juhlimaan (tuskin tarvitsee mainita retkiyön suhteellista unimäärää). Omatuntoni on siis ainakin kataisenvalkoinen.
19.1. La
Lähtö Revontulelle, kiireistä. Siellä hanttihommia, oman ohjelman vetämistä ja vähän muunkin. Osastonjohtajan tehtävän konkretisoitumista soihtukulkueessa. Sauna. Sain punaisen Cousteau-pipon!
10.1. Su
Pois Revontulelta bussilta, ja Mahtikettu-vaeltajaryhmän sanoinkuvailematonta yhteyttä uudelleen kohoavana. Ihanaa, tällä porukalla saa oikeasti aikaan. Äitini syntymäpäivien idyllinen juhlinta sorbetein, lusikoin ja jäätelöin, mainiota! Illalla arvaamattoman arvokasta mesetystä.
11.1. Ma
Onnellista arkea yliopiston (tosin myöhästyin kreikan luennolta, mutta luin sentään kappaleen läpi)! Uutta ja kivaa. Sain päteä saksan majuskelisäännöllä, jotain hyötyä siitäkin. Latinan syntaksia. Käynti partiokololla sampoilemassa, sitten syömään Urpon ja vähän Saminkin kanssa. Jos maailmassa jokin on pysyvää, niin lehtipihvin sanomaton autuus. Toisen hymyn onni myös.